Pentru KTAG și KESS V2 ECM TITANIUM 1.61 Cu 18259+ Driver ECM 26000+ Software + WinOLS Versiunea 2.24 Software

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

55.53lei

61.02lei

-8 %

Share în social media

Vă rugăm să rețineți că: Acest software nu poate lucra pe Win8 si Win10. Când îl instalați, vă rugăm să închideți antivitrus software-ul sau va deteriora software-ului.

PLIN ECM TITANIUM mit 26.106 DRIVER Caracteristică:

1. ECM Titanium 26.000 + DRIVER Acceptate

2. Versiune: V6.1

3. Limbi: Germană, Engleză, Portugheză, Franceză, Spaniolă,Italiană

Top 3 Motive pentru a Obține ECM TITANIUM 1.61 Cu 18259+ DRIVER:

1. Acesta este structurat ca 1.61 și s-au adăugat noi Driver

2. Cu acest software, puteți remaparea masina ta calculatorul de injectie (ECU) pentru mai multă putere motorului.De exemplu, dacă un Peugeot 307 este 90cv,

3. Cu acest software-ul și, de asemenea, folosind un cablu (KWP sau Galleto) pentru citirea basculante ECU calculator, puteți adăuga mai multă putere pentru acest vehicul

de exemplu, acesta va fi 110Cv,acest lucru este numit chiptuning.Acesta include software-ul with11500 drivere pentru mai multe modele de ECU.

ECM TITANIUM 1.61 Cu 18259+ DRIVER Descriere:

ECM TITANIUM vă permite să cu precizie și cu ușurință, autonom și complet în condiții de siguranță pentru a interpreta fișierele care sunt conținute în interiorul motor controller.Prin utilizarea de Driver adevărat "conținutul" reprezenta pentru citirea fișierelor conținute în unități de control, puteți găsi cu ușurință datele stocate în fișierul hărți și principalele rev limiter pentru a crește puterea motorului, sau pur și simplu consumatorului de a optimiza.

Driver

Restante componenta acestui produs sunt drivere de ultima Generatie.Ele oferă o bine structurat și funcțional interfață puternic pentru a crea și de a gestiona proiecte în ceea ce privește prelucrate în ECM Titanium fișiere.După ce fișierul conținute în memoria unității de comandă a fost citit, este suficient să-l încarce.Apoi, software-ul începe o căutare pentru a verifica prezența de drivere compatibile atât în cea personală, precum și în baza de date online.Datorită studiilor de dezvoltatorii noștri, permite software-ului să acționeze direct pe principalele domenii: control de raport aer-combustibil, cuplu motor, sistem de injecție, Feroviar, Turbo și multe alte opțiuni sunt disponibile.

Tabel

Tabelare reprezentare a datelor conținute în datele citite de operatorul de fișier este cel mai simplu, mai rapid și mai ușor de înțeles mod de a interpreta valorile pentru a mări sau decrease.By click pe harta dorită, ecranul principal este înlocuit de o masă care a fost creat de trecere existente pe cele două axe parametri.Astfel încât să puteți Nm, Bar și mm3, interveni direct în harta fizică informații, de exemplu.

Vizualizarea 2D

Datele sunt convertite din 2D grafice.Prin această reprezentare grafică, puteți încerca pentru a optimiza datele existente în unitatea de control a motorului și de a acționa numai pe una dintre hărțile cuprinse în Driver-ul, doar un octet, pe orice hartă sau pe o anumită în interiorul fișierului.

Vizualizare 3D

Noul motor grafic 3D vă permite să interacționeze cu datele existente într-un driver hartă.Puteți mări direct valorile din graficul de fereastra, roti și pentru a edita.

Hexazecimal Vedere

Toate fișierele de unitatea de control a motorului au o hexazecimal structura.Această reprezentare numerică sistemul este extrem de frecvente din cauza relația directă a unui număr hexazecimal cu patru cifre binare în calculator science.By acest hexazecimal fereastra de ECM Titanium, aveți posibilitatea de a interpreta structura de fișiere și de Editare.

Suma de control

Este o secvență de biți care este utilizat pentru verificarea exhaustivității datelor.De fiecare dată când interacționează cu un singur bit, interpretate și corectează automat ECM Titanium secvența de control.Prin urmare, un curs de succes este garantat, indiferent dacă lucrează în timp real, sau dacă aveți nevoie pentru a trimite un fișier la sclav.

Obține WinOLS Versiunea 2.24 pentru 10 Motive: 1. Original și versiunea: Pentru fiecare proiect original este memorat permanent.Modificările vor fi stocate ca versiune (numărul de versiuni care nu este limitat).Modificările sunt afișate în culoare și puteți restabili valorile originale orice moment. 2. Mai multe niveluri undo: Până la 50 de pași de editare poate fi anulată. 3. Script-uri pentru pro: Dacă lucrați cu mașini similare, puteți stoca modificările script-uri.Acest lucru vă permite să se aplice modificările pentru fiecare mașină nouă în câteva secunde. 4. Automată comentarii: puteți introduce comentarii pentru fiecare proiect și fiecare versiune.Mai mult, ele sunt în mod automat comentat atunci când importați sau creați versiuni noi. 5. Proiect on-line de căutare: Nostru online-baza de date poate completa automat în domenii cum ar fi producătorul, șasiu, etc. Mai multe alte domenii, cum ar fi Bosch numărul va fi completat în mod automat atunci când sunteți offline. 6. Privire de ansamblu: proiectul de ansamblu arată toate proiectele într-un configurabil și listă de căutare.Într-o fracțiune de secundă, chiar dacă aveți sute de proiecte. 7. Versiuni: Pentru fiecare proiect puteți crea cât mai multe versiuni ca.Versiunea peste care arată hărți sunt schimbate în care versiune. 8. Deschis pentru alte proiecte: WinOLS poate importa și exporta date binare, Intel și Motorola-Hexfiles.Întreaga hărți și hartă lista poate fi exportate în Microsoft Excel.Hărțile pot fi ex și importate dintr-un proiect. 9. Acceptă modificări: Copia cele mai bune modificări la proiectele vechi.Chiar dacă hărțile au fost mutate într-o altă poziție, ele vor fi recunoscute automat. 10. Ajutor extins: Texte în bara de stare, sfaturi instrument pentru icoane, Instrucțiuni pentru fiecare dialog.WinOLS te ține informat cu care fiecare pas.

Etichete: psa com, tacamuri de titan, softwar, winols vara, vcd, intel mini pc, kess, bmw ista p software, ktag, kess v2 2020

Nume De Brand MAOZUA
Origine NC(de Origine)
Versiune Hardware Noi
Tip De Element Software-ul
Versiune Software Noi

Scrie o recenzie

Pentru KTAG și KESS V2 ECM TITANIUM 1.61 Cu 18259+ Driver ECM 26000+ Software + WinOLS Versiunea 2.24 Software

Pentru KTAG și KESS V2 ECM TITANIUM 1.61 Cu 18259+ Driver ECM 26000+ Software + WinOLS Versiunea 2.24 Software

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea