CH-926/jy-926 Coin Acceptor de 6 Monede Multi Automat/Arcade Jamma mașină CPU Monede Selector inteligent Validator de Monede

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

Share în social media

CH-926/jy-926 Coin Acceptor de 6 Monede Multi Automat/Arcade Jamma mașină CPU Monede Selector inteligent Validator de Monede

Descriere

CH-926 este un selectorului multifuncțional monedă, poate accepta până la 6 tipuri de monede diferite în același timp.Acest tip de monedă selector este utilizat pe scară largă în Vending machine,Joc Arcade, Mesaj de scaun, și alte sistem de auto–management.CH-926 este în principal bazat pe material, de greutate și dimensiuni pentru a identifica monede.Noi folosim cele mai până la data de algoritm pentru software-ul de proiectare.Prin urmare, CH-926 este foarte stabilă și precisă chiar și atunci când schimbările de mediu cum ar fi temperatura, umiditatea, etc..., În scopul de a crește acuratețea, vă sugerăm versiune diferită de monede de a utiliza diferite canale pentru a configura.

Caracteristici

(1)Capabile de a accepta toate în întreaga lume Monede și Jetoane.

(2)Inteligent CPU software-ul de control, și de înaltă precizie .

(3)Auto-programare, fără PC.

(4)Accepta 1~6 tipuri diferite de monede în același timp.

(5)libertatea de a înființa impulsuri de output.

(6)Prevenirea nu numai șoc electric, dar, de asemenea, interferențe electromagnetice.

(7)Automat de auto-test pentru probleme.

Caietul de sarcini

Ghid De Utilizare

Procesul de Configurare pentru Parametrii

(1)Apăsați "Adăugați" și "minus" butoane în același timp, timp de aproximativ trei secunde,apoi litera "a" va apărea de afișare cu LED-uri.

(2)Apăsați "setup", butonul o dată, și litera "E" va apărea.Apoi,ne butoanele pentru a alege cât de multe tipuri de monede pe care doriți să o utilizați, apoi apăsați"setup", butonul din nou pentru a termina.

(3)litera "H" va apărea după apăsarea butonului.Utilizați "Add" și "minus"butoane pentru a alege cât de multe probe pe care le-ar dori pentru a introduce mai târziu.Apoi apăsați"setup", butonul din nou pentru a termina.

(4)litera "P" va apărea după apăsarea butonului.Utilizați "Add" și "minus" butoane pentru a alege cantitatea de ieșire semnalele/impulsuri vrei.Cantitatea limitată este de 50 de ori.Apoi, apăsați butonul "setup" pentru a termina.

(5), litera "F" va apărea după apăsarea butonului.Utilizați "Add" și "minus" butoane pentru a alege de precizie.Valoarea este de la 1-30, iar 1 este cel mai precis.În mod normal, 5-10 va fi bine.Apoi, apăsați butonul "setup" pentru a termina.

(6)până în prezent, ați configurat cu succes prima monedă.vă rugăm să repetați toate procedurile de mai sus până când ați configurat toate monedele.Litera "a" va apărea din nou după toate procedurile de mai sus sunt terminat.

(7)Apăsați butonul "setup", iar litera "E" va apărea.În cele din urmă, opriți și porniți alimentarea.Configurarea vor fi stocate.

Puteți începe de eșantionare după instalare este terminat.Vă rugăm să alegeți cel puțin 20 de monede.Procesul de eșantionare va afecta precizia de monede selector.

Prelevarea de probe

(1)Apăsați butonul "setup", apoi litera "a" va apărea de afișare cu LED-uri.

(2)Apăsați "setup", butonul din nou, apoi litera "A1" va apărea.Apoi, începe pentru a introduce proba de monede.Afișajul LED va arăta cât de multe monede de a introduce.Litera "A1" va apărea din nou după ce a terminat.

(3)Apăsați butonul "setup" din nou, apoi litera "A2" va apărea.Apoi, Începe să-proba 2-moneda și repetați Nr. 1 și Nr. 2 până când toate monedele sunt stabilite .

(4)După ce a terminat de eșantionare, apăsați butonul "setup".Litera "a"va apărea, apoi opriți și porniți alimentarea.Acum puteți începe să-l folosească.

Conexiunile manual

Pachetul include:

1 x CH-926 acceptoare de monede

Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți: a) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului b) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Pentru toți cumpărătorii din Brazilia , Brazilia Post temporar a anunțat că va percepe o taxă de 15 de reali (aproximativ 3,5 dolari SUA ) pe comanda, deci inainte de a comanda, mai bine ai fi cunoscut acest lucru, atunci când comanda ajunge în Brazilia vamal, trebuie să plătească 15 de reali (aproximativ 3,5 dolari SUA) pe ordinea de impozit.

1) Dacă sunteți în Brazilia, timpul de livrare este de 25-90 zile, indiferent de ce fel de mod de transport maritim, pentru că de obicei.

2) Dacă sellect DHL/FedEx/TNT/UPS în regim de Urgență, ar trebui să plătească un impozit, atunci când a semnat cutie.

3) Dacă sunt din Brazilia, Chile și Argentina, și selectați DHL/FedEx/TNT/UPS, vă rugăm să provise-ne numărul de TVA pentru a ajuta la mărfurile trece personalizate mai repede.

Etichete: usb 2 jamma, 1 jamma hdmi, operator automate, vintage distribuitoare automate, validator de monede verticale, duza validator, acceptor, monede din aliaj selector, validator de monede rm5, motor distribuitoare automate

Curent de lucru 65mA
Moneda semnal de ieșire NU, NC (open colector) forma
Moneda Cu Diametrul De 15mm~32mm
Tensiune De Lucru DC12V
Numărul De Model CH-926
Utilizare Pompa apa/mașină de Spălat/jocuri Arcade machine
Varsta >6 Ani
panoul frontal ALIAJ
Tip Aliaj de Zinc electronice monede selector
Material Panou Aliaj de zinc
Moneda grosime 1.2 mm~3.8 mm

Scrie o recenzie

CH-926/jy-926 Coin Acceptor de 6 Monede Multi Automat/Arcade Jamma mașină CPU Monede Selector inteligent Validator de Monede

CH-926/jy-926 Coin Acceptor de 6 Monede Multi Automat/Arcade Jamma mașină CPU Monede Selector inteligent Validator de Monede

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea