TS-1500W Motor de curent continuu de Control al Vitezei de Bord 220v Controlul Vitezei Motorului Sac de Luare a Mașinii de Control al Vitezei de Bord de Mare Putere Viteza Controlle

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

235.21lei

250.22lei

-5 %

Share în social media

modname=ckeditor

TS-200/1500W motor de curent continuu de control al vitezei de bord

Introducerea De Produse

TS-200/1500W motor de curent continuu de control al vitezei de bord este un motor de curent continuu de control al vitezei dispozitiv care utilizează un tiristor de declanșare a circuitului pentru a regla tensiunea.

Viteza de control de bord are avantaje de preț scăzut, matur și de încredere tehnologie, și de mare viteză de control de precizie.Acesta poate fi utilizat pe scară largă în fabricarea hârtiei, de cauciuc și materiale plastice, produse alimentare, de imprimare, metalurgie și alte echipamente mecanice care necesită viteză de control.Acesta are o urmărire automată de viteză fără trepte funcția de control cu senzor de deplasare. Externe comutator fotoelectric poate controla viteza într-o lungă distanță, fără contact.

Și pe baza TS-200/1500W, noi funcții, cum ar fi de suprasarcină și scurt-circuit de protecție sunt adăugate, dar metoda de cablare este exact la fel ca înainte.Munca este stabil și de încredere.Noul produs are indicatorii de performanță mai ridicate decât vechiul produs.L-a înlocuit original TS-200/1500W motor de curent continuu de control al vitezei de bord.Este un produs ideal pentru motor de curent continuu de control al vitezei.

Cu un soft start dispozitiv pentru eliminarea excesivă a motorului de curent de pornire.

Echipate cu un sistem flexibil multifuncțional de interfață.

Control extern include: deplasarea operatorului, comutator fotoelectric.

Produs parametru

1. Continuă pe termen lung sistem de lucru

2. Tensiune de lucru: AC 180-245V

3. Curent de ieșire: 5A, 7A, 9A

4. Interval de reglare viteza: 1:10

5. Precizie statică: 5%

6. Adaptat putere motor: 0.8 KW—1,5 KW

7. Armatura tensiune de ieșire: DC 0—220V

8. Excitație tensiune de ieșire: DC 200V/5A

9. Dimensiuni (lungime x latime (+ace) × înălțime): 195 × 126 (+25) × 70 (85) mm

10. Cablaj modul: tip plug-in

1.GND: DC alimentare negativ 2. +12V: DC alimentarea cu energie pozitivă 3.-12V: non-izolate de alimentare negativ 4.0 V: non-izolate alimentarea cu energie pozitivă, viteza de ajustare viteză redusă end 5.-5V: viteza de ajustare de mare viteză end 6. CP: viteza de control al Vitezei borna 7, 8 picioare: C2 motor de curent continuu cu rotor + 9 picioare: H1 motor de curent continuu cu rotor-10 metri.F1 motor de curent continuu cu excitație + 11 metri: 220V/faza linia de putere de intrare de 12 metri: F2 motor de curent continuu cu excitație-13 picioare: 220V /Neutru line, puterea de intrare.

4.7 K potențiometru 0V: conectat la viteză mică urmă de reglare a vitezei -5V: conectat la mare viteză end de reglare a vitezei CP: conectat la viteza de ajustare end, connect-12V și 0V la normal închis punctul de contactor, iar motorul se va roti când acesta este deconectat în timpul lucrului.figura 1.

Cablajul de la senzor de deplasare este prezentată în Figura 2. +12 este conectat la firul rosu de senzor de deplasare, MASĂ și -12V sunt conectate la firul negru de senzor de deplasare, 0V este conectat la ieșirea albastru sau alb cablu de senzor de deplasare, și GND este conectat la 12V.

Fotoelectric alimentare ochi electric metoda de conectare: +12V conectează fotoelectric alimentare electric ochi roșu și linia de +12V de izolare bord, GND se conecteaza fotoelectric alimentare electric ochi negru sârmă, în AFARĂ de izolarea placa se conecteaza fotoelectric alimentare electrică de ochi alb sau verde fir, și O/DIN de izolare bord este conectat La 0V de viteza bord, -12 de izolare bord conecta la -12V de control al vitezei de bord.Consultați Figura 3 pentru detalii.

'

Etichete: eeg creier, cască eeg, ecg monitor, monitor pacient, eeg electrod, undelor cerebrale, eeg senzor, openbci, ecg holter, holter

Scrie o recenzie

TS-1500W Motor de curent continuu de Control al Vitezei de Bord 220v Controlul Vitezei Motorului Sac de Luare a Mașinii de Control al Vitezei de Bord de Mare Putere Viteza Controlle

TS-1500W Motor de curent continuu de Control al Vitezei de Bord 220v Controlul Vitezei Motorului Sac de Luare a Mașinii de Control al Vitezei de Bord de Mare Putere Viteza Controlle

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea