Orabird Mini Găleată Saci Femeie Adevărată Din Piele De Moda Small Crossbody, Umăr Geanta Doamnelor Drăguț Lambou Geanta

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

201.65lei

296.51lei

-31 %

Share în social media

Dacă aveți orice întrebări, puteți lăsa un mesaj cu mine.

- Informații Despre Produs -

Dimensiuni: Lățime: 18cm, Inaltime: 17cm, Adancime: 6cm

Material: 100% Plin de cereale din piele

Grosime piele, foarte moale la atingere, Acest stylishSmall geanta poate satisface ta de zi cu zi, și pot fi dotate cu telefoane mobile, oglinzi, rujuri, cartele de metrou, moneda portmonee și alte accesorii mici.

Nostru de Piele Plin de cereale din piele

Plin de cereale din piele este o piele netedă din partea de cereale , care nu a fost buffed (șlefuit) și în cazul în care cele naturale model de cereale , inclusiv nereguli ale pielii de animal, este încă ușor de recunoscut.Șlefuire, lustruire și similare, etapele de lucru duce la un alt termen și nu pot fi declarate ca fiind "plin de cereale din piele".Piele anilină și semi-piele anilină sunt netede tipurile de piele, în cazul în care cereale naturale trebuie să rămână în scopul de a fi clasificate la fel de plin de cereale din piele.

Full-cereale din piele este considerat a fi de calitate mai mare pentru că suprafața este mai natural și grosimea de strat de culoare este, de obicei, mai puțin.

Relief din piele este frecvent șlefuit înainte de relief.În scopul de a netezi suprafața cu o termin, o mai gros strat de culoare este necesară decât cu suprafața colorarea full-cereale din piele.Grosimea de strat de culoare influențe delicatețe și naturalețe de piele și, prin urmare, full-cereale din piele este mult mai natural si se simte mai frumos .

Piele naturala de cereale .Parul porii sunt bine vizibile -> Full din piele de cereale.

- Livrare -

Oferim transport gratuit pentru toate comenzile cu SF eParcel

* Comenzile plasate vor fi livrate în termen de 7 zile lucrătoare.

* Comenzile plasate după ora limită sau pe week-end/sărbătorile vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.Comenzile expediate vineri vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.

* Timpii de livrare sunt estimative și vor fi utilizate numai ca un ghid.Livrarea poate dura mai mult decât era de așteptat din cauza procedurile de vămuire în anumite țări.

Etichete: real pură din piele pentru femei genti, aports crossbody sac de femeie, vițel genti din piele pentru femei, geantă de umăr, sac găleată femei partid, geanta, vaca printuri sac, geanta femei drăguț, geantă de mână de piele v, hot sexy femei foto

Tip De Element Genți de mână
Decor blocare
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Material Principal Piele Naturala
Forma Clapa
Tip De Închidere CAPAC
Numărul De Model 9949
Model Tip Solid
Materiale De Captuseala Panza
Nume De Brand Orabird
Ocazie Versatil
Gen FEMEI
Duritate MOALE
Exterior Deschide Buzunarul
Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Origine NC(de Origine)
Stil Moda
Numărul de Mânere/Curele Single
Genți De Mână De Tip Saci De Messenger

Scrie o recenzie

Orabird Mini Găleată Saci Femeie Adevărată Din Piele De Moda Small Crossbody, Umăr Geanta Doamnelor Drăguț Lambou Geanta

Orabird Mini Găleată Saci Femeie Adevărată Din Piele De Moda Small Crossbody, Umăr Geanta Doamnelor Drăguț Lambou Geanta

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea