10 grame de Înaltă Puritate de 99,9% YTERBIU Yb Metal Bulgări

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

Share în social media

Puritate: > 99.9%;

Greutate: 10g Produs va fi livrat în termen de 24 de ore după plata integrală este primit.Am să livreze în întreaga lume, cu tv cu rata de transport maritim de Hong Kong Air mail.această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge, în mod Normal, shippment, la nivel mondial, este folosit pentru a lua de la 8 la 25 de zile lucrătoare, exclude Sat & Soare.transportul este direct trimite prin par avion regulate.de obicei, durează 10-25 de zile.

datorită variației de servicii poștale în diferite aresas ,unele zone pot dura mai mult(20-60 zile),cum ar fi :Italia, federația rusă, Chile, Argentina, Thailanda , chiar dacă ne-am livra produse prin airmail.vă sugerăm cumpărători care din aceste mențiuni țară ar fi mai bine pentru a alege $2 de asigurare în caz de se pierde.Putem oferi, de asemenea, poșta expres de către EMS(5-8 zile) sau UP(4-5 zile).Costul este mai mare decât standard poștale, aproximativ 20 de dolari sau mai mare.Dacă doriți post de către EMS sau UP-uri, vă rugăm să ne contactați.

1 Noi suntem responsabili pentru produs daune înainte de primirea.Vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire, și să ia fotografii pe elementul deteriorat, vom face rambursare pe elementul deteriorat.

2 Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primire și să ne spui de ce.

3 atâta timp Cât elementul este în continuare în stare de brand nou, vom fi bucuroși pentru a returna banii , sau puteți cere pentru elementul de schimb.

4 Vom avea nevoie de a primi și de a inspecta se întoarcă înainte de o restituire sau de schimb va fi dat.Taxa de returnare vor fi plătite de către Cumpărător.Nu vom rambursa taxele de transport.

5 elemente care au fost achiziționate cu transport gratuit, va vom deduce costurile de transport maritim noastre din suma de rambursare.

6 Pentru a accelera procesul de rambursare, vă rugăm să includeți licitație număr articol sau ID-ul de utilizator cu întoarcerea ta.

Toate plățile trebuie să fie plătite în avans, fără Numerar și plățile COD

Garanție Și Retur:

Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 30 de zile de la primire, vom înlocui unul nou.Nu Restituiri sunt oferite.

Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimitere.

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negative și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: cub de metal cartofi, beriliu metal liber, wolfram metal jig, cu laser de metal ipg, element cu laser, novacel laser fiber, yterbiu metal, ipg laser, de reciclare a metalelor cub, neodim element de metal

Numărul De Model Yb

Scrie o recenzie

10 grame de Înaltă Puritate de 99,9% YTERBIU Yb Metal Bulgări

10 grame de Înaltă Puritate de 99,9% YTERBIU Yb Metal Bulgări

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea