Angel Drojdie de Vin 500g / Alcool Pachet de Drojdie Uscată Activă Drojdie de Fermentare Vin Alb Berii cu Saccharomyces Cerevisiae Vin

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

Share în social media

Nume produs : Vinul de drojdie uscată activă (vin numai)

Data de producție: nou

Net Greutate : 500g

Ambalare: 500g/pachet *1 pachet

Ambalaj: Pungă

Brand : ANGEL

Locul de origine : Hubei,China

Domeniul de aplicare: pentru un soi de vin de orez berii

Termen de valabilitate: 24 de luni

Depozitare: ambalare în vid, vă rugăm să fie depozitate într-un loc răcoros și uscat

Angel Drojdie de Vin 500g/Alcool Pachet de Drojdie Uscată Activă Drojdie de Fermentare Vin Alb Berii Cu Saccharomyces Cerevisiae Vin

Angel Aluat

1. Fermentarea sub gătit și non-proces de gătit

2. Largă de aplicare

3. Bio-tehnologie combinate, simplificată berii funcționare, convenabil de a folosi

Ingrediente: drojdie, rhizopus, oryzae, aditivi alimentari(alfa-amilază, glucoamilaza, fitază)

Utilizate pentru: a face daqu deșeurilor distiller de boabe de băuturi, fuqu lichior, xiaoqu vin și liqur-a face cu nefierte materiale .

Descriere de Înger Aluat

Angel aluatul este un special selectate tulpina și complex de nutrienti pentru băuturilor alcoolice de fermentație sub gătit și non-procesul de gătire.

Index

Articol

index

Umiditate %

6.5

Total de celule de drojdie de cantitate

60

Arsenul Total (calculate ca Ca), mg/kg

2.0

Plumb (pb),mg/kg

2.0

Salmonella

Negativ

Caracteristicile de Înger Aluat

1. Bio-tehnologie combinate, simplificată berii funcționare, convenabil de a folosi.

2. Largă de aplicare, de bine complet diferite distilată spiritul procesul de fabricare a berii

3. Îmbunătățirea alcool productivitate de cereale.

4. Strict executa procesul formula, calitatea produsului este stabilă.

Cerere de Înger Aluat

I) Aplicarea de preparate materiale (calculate ca 100 kg de cereale)

1. Solidă de fermentare:

După cereale integrale înmuiere-primar abur-re-abur-scoaterea din vapor-răcire la 82°F-108°F (24-28 °C ), se dizolvă cu 0,3-0,6 kg de Înger aluatul în 6 kg de 90°F-95°F (32-35 °C ) apă caldă, se înmoaie timp de 10 minute și de a reduce temperatura de 82°F-86°F (28-30 °C ), și apoi uniform stinge pe cereale piure, se amestecă uniform și a pus în rezervor, la temperatura rezervorului este de 75°F-86°F (24-30 °C ), temperatura de fermentare este controlată pentru a fi 82°F-97°F (28-36 °C ), și fermentarea ciclu este de 4-7 zile

2. Lichidul de fermentație:

Inmuiati fierte de cereale direct în apă se adaugă 0,3-0,5 kg de Înger aluat dupa ce temperatura ajunge la 86°F-90°F (30-32 °C ), se amestecă timp de 10 minute și de etanșare și fermenteze timp de 4-8 zile.

II) Cererea de materii prime (calculate ca 100kg de făină de cereale)

Se amestecă materialul cu 250-300kg de apa fierbinte, se adauga direct de 0,5-0,8 kg de Înger aluat după ce temperatura este răcit în mod natural la aproximativ 90°F (32 °C ) (în mod corespunzător se amestecă pentru a preveni sedimentarea în această perioadă), se amestecă uniform, și să fermenteze timp de 8-15 zile.Se amestecă de două ori în fiecare zi, în primele trei zile, de a controla temperatura de 82°F-97°F (28-36 °C ), regimul optim de temperatura de fermentare să fie de aproximativ 90°F (32 °C ), în perioadă scurtă de timp, cea mai mare temperatura de fermentare nu trebuie să fie de peste 100°F (38 °C ), și de izolare termică măsură va fi luată atunci când temperatura este sub 79°F (26 °C ).

Atenție de Înger Aluat

1. Fermentarea care adoptă materii prime de orez poate adopta granulare cereale sau brizură de orez direct fermenteze, cu toate acestea, ciclu de fermentare trebuie să fie prelungită în mod corespunzător.

2. Fermentarea ciclu este legată de materii prime de tip, de materii prime, gradul de reducere, distilator de drojdie de dozare și temperatura de fermentare.Fermentarea ciclul general de materii prime trebuie să fie scurtă, atunci când gradul de reducere este mic, și distilator de drojdie consumul este mare; contrar, fermentarea ciclu trebuie să fie lungi.

Condițiile de păstrare și termenul de valabilitate de Înger Aluat

În loc răcoros, uscat, de ventilație loc mai jos 68°F (20 °C ), cu termen de valabilitate de 12 luni.

Distilator de drojdie va fi ineficient după ce a fost încălzit sau umezită.

Angel Fabrică de peste Mări în Egipt:

Angel Sediul în Yichang City, China

Linie moderna de Productie:

Etichete: tub de fermentație, alcool drojdie, pâine câine, mare berii, fermentarea borcan de sticlă, kawaii breloc de plus, mac bere, angel drojdie, alcool tester, Drojdie

Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Angel Drojdie de Vin 500g / Alcool Pachet de Drojdie Uscată Activă Drojdie de Fermentare Vin Alb Berii cu Saccharomyces Cerevisiae Vin

Angel Drojdie de Vin 500g / Alcool Pachet de Drojdie Uscată Activă Drojdie de Fermentare Vin Alb Berii cu Saccharomyces Cerevisiae Vin

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea