Full carbon cușcă de sticlă, biciclete rutier & MTB bicicleta , greutate redusa de carbon cușcă de sticlă

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

42.51lei

44.75lei

-5 %

Share în social media

full carbon biciclete cușcă de sticlă.

Poze Detaliate

Transport

Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare, TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate mai mult decât de obicei în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Noi nu suntem responsabili pentru produsele confiscate de obiceiurile locale.Nu putem controla orice opțiune sau de dreapta, care vamal deține.Dacă vamale țineți-vă de produse și nu de eliberare înapoi la tine pentru orice motiv, regula sau politica, nu vom rambursare și nu sunt responsabili pentru o astfel de chestiune.

După-vânzare de servicii și Feedback-ul

După ce ai primit produsele, dacă aveți orice

Oferim 7/24 serviciu.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 12 de ore.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul este foarte important pentru noi.

Dacă vă place produsul , vă rugăm să lăsați un 5-stele pozitiv pentru noi, vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza produse de calitate superioară.

Dacă nu vă place produsul, sau există unele probleme cu acest produs, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau manager de comerț sau a unui mesaj în Autobm.ro ÎNAINTE de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Doresc aveți o experiență de cumpărături mare aici!

Etichete: curcubeu vorbit, cool pro, honda cn250 helix, direct drive antrenor, bicicleta zaruri, tabloul de bord masina suport reglabil, biciclete cușcă de sticlă de carbon, biciclete de carbon angrenajul, septo, motocicleta lampa spate suport

Greutate (g) Alte
Nume De Brand velosa

Scrie o recenzie

Full carbon cușcă de sticlă, biciclete rutier & MTB bicicleta , greutate redusa de carbon cușcă de sticlă

Full carbon cușcă de sticlă, biciclete rutier & MTB bicicleta , greutate redusa de carbon cușcă de sticlă

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea