Noi de Automobile cu Aer Conditionat agent Frigorific Agent de Răcire R134A Frigider Protecția Mediului Filtru de Apă de Înlocuire

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

32.99lei

49.99lei

-34 %

Share în social media

De Aer Conditionat auto agent Frigorific Agent de Răcire R134A Frigider Protecția Mediului Filtru de Apă de Înlocuire

Dozare: (toate înlocuire)

1. Mini masina: 3 sticle (un singur aparat de aer conditionat / dublă abur, aer conditionat)

2. Masina de intermediar: 3-4 sticle

3. Pentru Audi Passat și alte B-class sedan: 4-5 sticle

Notă: Cu cât este mai complex sistemul de aer condiționat / mai mult de conducte, mai frigorific este necesar.

Parametri:

Material: Automotive agent frigorific

Capacitate: aproximativ 300g

Descriere:

1. Vara plina mașină de gheață izbucni experiență, R134a aer conditionat auto speciale de agent frigorific, puritatea până la 99,9%, bun efect de răcire, apă și alte impurități dăunătoare, poate proteja sistemul de refrigerare de la coroziune, și nu provoacă nici un pericol pentru stratul de ozon al atmosferei, este Un adevărat nouă generație de agenți frigorifici.

2. Performanța produsului este stabilă, utilizarea de timp este lung, efectul de răcire este bun, da aer rece te vreau in vara, rece toata vara.

3. Plus metoda, de umplere de joasă presiune sfârșitul compresor, această metodă este lent pentru a umple, în general, de a folosi metode supliment atunci când agentul frigorific este insuficientă.Pașii de operare: nevoie pentru a porni masina, dau drumul la aerul conditionat si apoi se adauga agent frigorific gaz și zăpadă cutii sunt ridicate.

4. Full plus, această metodă este sigur și rapid, și este potrivit pentru prima umplere a agentului frigorific din sistemul de refrigerare (agent frigorific rezervor inversat).

Pașii de operare: După aspirarea, nu se deschide de aer conditionat, direct adăugați agent frigorific lichid de înaltă presiune end (rezervor de agent frigorific în poziție verticală).

Completa agentul frigorific la partea de joasă presiune, pornesc motorul, dau drumul la aerul conditionat (rezervor de agent frigorific în poziție verticală).

Măsuri de precauție:

1. Nu depozitați rezervoare goale într-un loc unde gaze corozive sunt incinerate sau sub presiune.Rezervoare goale nu sunt reutilizabile.

2. Purtați ochelari de protecție în timpul funcționării.Dacă este stropit accidental în ochi sau pe piele, clătiți imediat cu apă din abundență.

3. Scopul nu de jos de la corpul uman în timpul funcționării.

4. Internă maximă presiune din recipient este 15MPa.La deschiderea aer conditionat compresor, asigurați-vă că pentru a strânge înaltă presiune sfârșitul fluorinator sau nu conecta cu presiune ridicată pentru a evita explozia de gaz de înaltă presiune.

5. temperatura de depozitare nu trebuie să fie prea mare sau prea mică, pentru a evita lumina directă a soarelui.

6. Nu așezați cutia pe motor sau radiator pentru a evita lumina directă a soarelui.

7.Temperatura de depozitare este mai mic decât 40℃.

8. Nu se agită borcanul greu.

9. Acest produs este un gaz lichefiat la presiune ridicată și trebuie să fie operat de un tehnician profesionist pentru a evita un prejudiciu.

Lista: Agent Frigorific*1

Etichete: agent frigorific r134a, ac gaz r134a, freon r134a, aer curat filtru de frigider, manometru frigorific, core r134a aer conditionat auto, r410a agent frigorific, bykski, R134a, gaz r410a agent frigorific

Numărul De Model R134a

Scrie o recenzie

Noi de Automobile cu Aer Conditionat agent Frigorific Agent de Răcire R134A Frigider Protecția Mediului Filtru de Apă de Înlocuire

Noi de Automobile cu Aer Conditionat agent Frigorific Agent de Răcire R134A Frigider Protecția Mediului Filtru de Apă de Înlocuire

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea