F623ZZ 3*10*4 mm ABEC-5 pentru Desktop 3D Printer Speciale Flanșa Bucșei Rulment 10BUC F623 Pentru Kossel/ Prusa i3 Piese

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

58.54lei

65.05lei

-10 %

Share în social media

DESKTOP 3D PRINTER SPECIALE

RULMENTUL F 623ZZ

Acesta este un brand FUSHI.

Această Poartă poate fi montat la Prusa i3 /Delta /Makebot.

Produs Introuduce

Interior (ID) : 3mm

Exterior (OD) : 10mm

Latime(B) : 4mm

Dimensiune : 0.1181 x 0.3937 x 0.1575 inch

Calitate: ABEC-5

Încărcare Dinamică : 536 N

Sarcină Statică : 175 N

Greutate : 1.65 g

Produsul Arată Și Imagini De Detaliu

Există Mai Multe Caietul De Sarcini Pentru Alegerea Ta

** MADE IN CHINA **

Puteți salva un cuplu de dolari pentru a cumpara o după piața de piese de schimb.

Înlocuind această poartă este dificilă și consumatoare de timp proces.

Nu un Articol /Produs /Asamblare /Set, ar trebui să utilizați ceva mai puțin REAL, piese de schimb ORIGINALE.

"CALITATEA SE PLĂTEȘTE ÎN TERMEN LUNG"

Vă rugăm să consultați imaginea de mai sus inainte de a cumpara acest lucru.

Vă rugăm să ne e-mail pentru informații suplimentare cu privire la acestea.

Cel mai bun pentru rulment.

Fabricate în China.

Vă rugăm să citiți termeni și condiții cu atenție înainte de cumpărare.

Despre Noi

Pentru Personalizare/Vrac Comenzi nu ezitați să ne contactați

Termenii De Livrare

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Politica De Returnare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Garanție Și Întreținere

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

FAQ

1. De ce rulmenții am primi-au tremurat?

Clearance-ul de rulment este legat de joc.Implicit este standard C0 clearance-ul, care este, de obicei, 3-18um.Corespunzătoare de principiu este prezentată în figura de mai jos.Dacă nu aveți nevoie pentru a se agită, vă rugăm să alegeți C2 mici clearance-ul de rulment, Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra.

2. Ce este fișierul precizie ABEC-1?

ABEC este American ANSI standard.Corespunzătoare German DIN standard și internaționale ISO standard sunt după cum urmează:

3. Vrei să oferi logistică de urmărire informații?

Da, toate produsele noastre oferim logistice complete de urmărire.Și produsele pe care le cumpara sunt toate noi.Vom cumpara asigurari de mijloace de transport pentru tine.Dacă produsul este deteriorat sau pierdut în timpul transportului, puteți fi plătit.

Etichete: caz kossel, prusa mk3, Imprimanta 3d părți delta, rulment f623zz, procesor i3, flsun, ender v2, FYSETC, alunar desktop 3d printer, prusa

Bile De Oțel -Suma 7 PC
Material GCR15
Acoperiri rust-proof
Structura Mingea
Capacitatea Cuplului F623-2Z 3D Rulment
Masa 1.65 g
Bile De Oțel De Dimensiuni 1.588 mm
Bază de încărcare rating-static 175 N
Numărul De Model f623zz
Principalele dimensiuni 3x10x4mm
Bază de încărcare rating-dinamic 536 N
Nume De Brand FUSHI

Scrie o recenzie

F623ZZ 3*10*4 mm ABEC-5 pentru Desktop 3D Printer Speciale Flanșa Bucșei Rulment 10BUC F623 Pentru Kossel/ Prusa i3 Piese

F623ZZ 3*10*4 mm ABEC-5 pentru Desktop 3D Printer Speciale Flanșa Bucșei Rulment 10BUC F623 Pentru Kossel/ Prusa i3 Piese

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea