Kit de furtun pentru sistem de răcire cu apă timp de 1/2" filet exterior

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

Share în social media

Kit de furtun pentru sistem de răcire cu apă timp de 1/2" filet exterior SET INCLUS PU albastru furtun de 3m OD12mm PU roșu furtun de 3m OD12mm PU furtun transparent 1m OD12mm Împinge racordului de tip Y 2 buc Împinge conecta masculin 5 buc Robinet 1buc adaptor supapă cu Ac, 2 buc

DA, NE-AM COMBINA DE TRANSPORT MARITIM!Dacă aveți orice întrebare cu privire la costul de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Mesaj sau Autobm.ro e-Mail înainte de a vă achiziționa element(e).TRANSPORT:

Noi întotdeauna nava produs(e) în termen de 5-7 de afaceri de zile(sâmbătă și de Vacanță nu sunt incluse) de la primirea de plată.Produs(e) vor fi expediate prin registrul de aer e-mail cu numărul de urmărire.

Este nevoie de aproximativ 15-20 de zile lucrătoare de la nava SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Japonia 20-30 de zile lucrătoare în alte țări.6-8 săptămâni pentru a navei Brazilia, Spania, Italia sau în alte țări, în alte țări nu este specificat.

Timp de transport maritim poate influențat de Obiceiurile întârziere, vacanta,evenimente sau alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

Asigurați-vă că sunt de acord cu timp de livrare înainte de cumpărare.

Dacă doriți să alegeți orice alte mai repede Exprimat, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra.FEEDBACK-ul:

Ne-am angajat să-ți Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată.Dacă pentru ORICE MOTIV nu simt că au câștigat

Pozitiv Feedback-ul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Autobm.ro e-Mail, Vom comunica cât mai repede posibil pentru a rezolva ORICE problemă.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toate achizițiile și apreciez că schimbul de experiență excelentă cu alte Autobm.roers!GARANȚIE:

Va garantam ca toate descrieri articol sunt corecte.În cazul în care un produs este defect sau ați primit elementul greșit,

contactați-ne prin intermediul Autobm.ro e-Mail.Vom fi fericit pentru a rezolva orice problemă cât mai repede posibil.Se ÎNTOARCE:

Retururi sau schimburi sunt acceptate pe cele mai multe articole NEUTILIZATE în termen de 14 zile de la primire, dar clientul hav eto plătească suplimentar costul de transport maritim.

Vă rugăm să ne contactați înainte de retur produs(e).Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus

– nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

FAQ 1 Q: Cum pot plăti pentru meu de cumpărături?A: Vom accepta Escrow numai.Cardul de Credit este ușor de a face plata pe Escrow. 2 Î: produs(e) de transport cu numărul de urmărire?A: Da, toate elementele ia de transport cu numărul de urmărire în orice ordine, și puteți vedea starea expediere pe site-ul corespunzător. 3 Î: Când vreau să umplutură de a cumpara, cât de mult de prețul en-gros?O: atunci Când clientul vrea să-cumpărare în vrac, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Mesaj sau Autobm.ro e-Mail, va vom oferi un pret mai bun. 4 Î: am nevoie de niște produse similare, dar eu nu pot găsi în magazinul tău,poți oferi asta?A: Da, puteți trimite-ne o poză.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a afla și răspunsul la pret pentru tine.De asemenea, vom accepta produs personalizat.

Etichete: datsun z, 1 inch tub negru, caz marinar, combustibil joiner, furtun hidraulic motocicleta, țeavă de fier fir, 3 conector fel de apă splitter, continuă coloana de distilare, coloana de distilare 2, tub interior din cauciuc camion

Tip Uniunea
Numărul De Model CS2
Technics Casting
Conexiune Flanșă
Forma Egal
Material Plastic

Scrie o recenzie

Kit de furtun pentru sistem de răcire cu apă timp de 1/2

Kit de furtun pentru sistem de răcire cu apă timp de 1/2" filet exterior

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea