Nopersonality Neopren Saci Prânz pentru Copilul Școlar Pungi Alimentare Lollipop Printuri Fete Roz Picnic Izolat Caseta de Prânz Gustare Sac

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

77.45lei

103.28lei

-25 %

Share în social media

1.Cel mai bun mod este plata online direct puteți alege singur.Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2.Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

1.Avem transport gratuit prin China Post Air Mail ajunge.Transport gratuit prin Epacket în Rusia și statele UNITE ale americii,cele mai multe dintre țările în 14-55 zile lucrătoare.

2.Vom trimite bunurile în termen de 2-5 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată,în cazul în care plata nu este disponibil,comanda dvs. va fi închis automat.

1.Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea,puteți face schimb de articole într-o săptămână și terci cantact noi în termen de 24 de ore de la confirmarea achiziției.

2.De transport și predarea taxa nu este rambursabil și client ar trebui să fie responsabil pentru toate sarcina de a se întoarce și reshipping.

3.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale,inclusiv cutie si accesorii,Oamenii defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.

4.Foy orice elemente,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv 4/5 stele pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și servece.Va ia doar 2 minute, dar acest 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: geanta termica, izoterma, masa de prânz saci de băieți din neopren, copil lunchbox, militar pungă de mâncare, gustare cutii de copii, oamenii de picnic, geanta termo, sac de masa de prânz copii fete, pește lolita

Portabil Saci Prânz Copii Picnic Gustare Sac
Greutate 128g
Material Neopren
Nume De Brand nopersonality
oferta Personalizate/Dropshipping/En-Gros
culoare ca imagine arată
Funcția Izolare sac de masa de prânz
Origine NC(de Origine)
Tip 2 Persoane
Articol Neopren Tote Prânz Caz
Stil Lucrător Portabil Masă Punga/Sac De Masa De Prânz
Numele Sac de masa de prânz pentru Fete
Numărul De Model z20

Scrie o recenzie

Nopersonality Neopren Saci Prânz pentru Copilul Școlar Pungi Alimentare Lollipop Printuri Fete Roz Picnic Izolat Caseta de Prânz Gustare Sac

Nopersonality Neopren Saci Prânz pentru Copilul Școlar Pungi Alimentare Lollipop Printuri Fete Roz Picnic Izolat Caseta de Prânz Gustare Sac

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea