ANSTAR f800 Masina DVR 4G, Android 5.1 GPS WIFI ADAS Camera Auto 10" Oglinda Retrovizoare HD 1080P Dash Cam Recorder Grefier Dvr-uri

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

503.48lei

883.30lei

-43 %

Share în social media

ANSTAR f800 Автомобильный видеорегистратор 4G, Android 5.1 GPS WIFI ADAS Авто Камера 10 "Зеркало заднего вида HD 1080P Видеорегистратор видеорегистратора Регистратор DVR

10inch Oglindă Ecran IPS

Ecranul are noi tehnici și tehnologii pentru a urmați exact curbele de design, tot drumul de la elegant colturi rotunjite,pentru a asigura 100% vizualizare a imaginii va fi afișat în acest 10inch în întregime oglindă ecran.

1:1 Split Screen

1:1 split screen design pentru a comuta față și retrovizoare înregistrare, ecran mare și clar și ersily pentru a verifica retrovizoare.Atingeți ecranul pentru a comuta pentru ecran normal, ecran complet, split screen și modul de conducere.

SIM 4G

Datorită 3G/4G pe cartela SIM si wifi încorporat, indiferent unde vă sunt de conducere,vă veți bucura de distracție de la navigarea pe internet,face posibilă pentru navigare on-line/ muzică /film ect

Două Mod De Wifi Hot Spot

DVR-ul se poate conecta telefonul mobil modelului hot spot pentru surfing.Dacă introduceți cartela sim în dvr , dvr, de asemenea, poate oferi wifi hot spot pentru telefonul mobil

GPS Dual Band (GPS+BD)

Descărca preferate GPS pentru memoria interna, cu addtional antena GPS, acest dvr oferă cea mai bună experiență, indiferent de destinație.În Plus, este 3G/4G funcție de rețea , ajută la dvr-ul pentru a obține mai rapid și mai lin on-line de navigare GPS.

> ADAS Plus Face de Conducere mai Sigur

Avansate de Conducere a Sistemelor de Alarmă (LDWS/ FCWS/FVMA) , este util sisteme de alarmă pentru a menține dumneavoastră de conducere mai sigure.

Auto Reverse Pentru Parcare În Condiții De Siguranță

Aparatul comută automat la camera din spate vezi imaginea de pe ecran complet atunci când mașina este pe invers.Acesta vine cu imagini de înaltă calitate, care ajuta la identificarea detalii vitale, cum ar fi numere de înmatriculare,permis de acțiuni și drumul caracteristici care pot dovedi nevinovăția.

Smart Parcare 24 ore de Monitorizare

Când parchezi masina undeva,porniți de parcare funcția de monitor,se poate de înregistrare procesul atunci când se întâmplă ceva la masina ta,cum ar fi furat ceva de la masina ta. (nevoie pentru a cumpara buck linie)

Masina de Asistență Mobile APP Remote Monitor

Cu nostru unic de la distanță monitor app mobil ,și conexiune la internet, acesta vă permite să monitorizeze de la distanță de conducere masina ta cale, și ce s-a întâmplat în jurul valorii de masina ta, indiferent unde vă aflați.

Bluetooth Handsfree

Datorită bluetooth hands-free,după asocierea bluetooth între dvr și smartphone-uri, ai putea face și primi apeluri direct de la dvr oglinda în sine, cu built-in MICROFON si difuzor.

FM Transmite Funcție

Transmisie FM pentru a conecta masina difuzor original.ai putea sincroniza oglinda DVR muzica pentru masina ta audio

Bucla De Înregistrare

atunci când detectează că cardul de memorie este în afară de spațiu, inteligent va detecta și șterge primele normal clipuri video, fără operare manuală, pentru a realiza o înregistrare în buclă!

Dacă aveți nevoie de testare video, putem trimite video de la adresa dvs. de email. 4.Va oferim 100% servicii post-vanzare pentru a face să vă mulțumiți. 1. Устройство должно быть подключено к автомобильному зарядному устройству, чтобы использовать его, если нет, устройство автоматически отключится через 5 секунд. 2. Мы выберем Autobm.ro стандартную доставку для вас, более быстрый и безопасный и гарантия. Если ваша посылка утеряна в пути, мы вернем вам все. Если ваш видеорегистратор был поврежден при транспортировке, мы допустим это. 3.При доставке наш инженер проверит ваш DVR, подтвердит, что он может работать на 100% безупречно. Есливам нужно тестовое видео, мы можем отправить видео на вашу электронную почту. 4. Мы предоставим 100% послепродажное обслуживание, чтобы вы остались довольны.Senzor De Gravitație

Când mașina a întâlnit-o coliziune,videoclipul va fi blocat, în mod automat a salva video, restabilirea la locul accidentului,pentru a preveni utilizarea abuzivă,șterge sau suprascrie.

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Dispozitivul trebuie să fie conectat la încărcător de mașină pentru a utiliza, dacă nu, dispozitivul va dormi automat după 5 secunde. 2.Dispozitivul nevoie de a se conecta la original, incarcator de masina va funcționa bine , dacă taxa la domiciliu, cu alte încărcător ecranul va clipi sau dispozitivul va deteriora din cauza instabile de tensiune și curent. 3.Când ne-am livra , inginerul nostru va testa DVR, confirma se poate lucra 100% perfect.

Etichete: mp4, oglinda record, cam dash, bluetooth mp4, auto dvr oglinda, 360 de bord masina cam, înregistrare video, masina pentru autocolant, cubrebotas ciclismo, amp stk

Interfață AV ÎN
Tip De Material ABS
Unghi De Vizualizare 170°
Nume De Brand ANSTAR
Max De Memorie Extern 128G
Monitoriza De La Distanță DA,munca pe app
Mass-Media Digitale Format MOV
Dimensiunea De Afișare 10"
Articol Greutate 1100g
Rezoluția Ecranului 1280x720
Cip MTK6735
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 10
Element Dimensiune 255mm
Caracteristici Speciale G-Senzor
Video Cod H. 264
Pixeli 1200Mega
Curent 3A
Chipset-Ul Producătorului stk
Limba OSD engleză
De Cadre Pe Secundă 30
Tip De Interfață GPS
4G Banda de rețea FDD, 2100 (B1) / 1800 (B3)
Sistemul De Operare Android
Afară De Putere 3
Numele Modelului f800
Rezolutie Camera 1920*1080
Dual Lens Dual Lens Înregistrare Simultan
SIM 3G/2G Banda de Rețea 2G / GSM
Tensiune 12-24V
Senzor De Imagine 1/3 Cmos Color
GPS logger Extern

Scrie o recenzie

ANSTAR f800 Masina DVR 4G, Android 5.1 GPS WIFI ADAS Camera Auto 10

ANSTAR f800 Masina DVR 4G, Android 5.1 GPS WIFI ADAS Camera Auto 10" Oglinda Retrovizoare HD 1080P Dash Cam Recorder Grefier Dvr-uri

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea