Baterie Hidrometru Practice Densitate Metru Electro-hidraulic Densitate Metru Este Folosită Pentru a Măsura Baterie Electro-hidraulic Densitate

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

14.81lei

19.24lei

-23 %

Share în social media

Caracteristici: 1. Electro-hidraulice densitate metru este folosită pentru a măsura densitatea de baterie electro-hidraulic.Atunci când în uz, contorul ar trebui să fie cufundat vertical într-un recipient transparent, și electro-hidraulice densitate poate fi citit din metru în orice moment.

2. În general, este dificil să înțeleagă raport de concentrare de apă electric din baterie în timpul procesului de pregătire, astfel încât este necesar să utilizați un test.

3. Instrument de măsurare, acest instrument de măsurare este o densitate de metru.De obicei, densitatea electrolitului pregătire este controlată la aproximativ 1.27.

Caietul de sarcini:

Măsura gama: 1.10-1.30

Întreaga lungime: aproximativ 330 mm/13 inch

De mare precizie: 0.005

Cantitate: 1 buc

Gama de măsurare: 1.10-1.30

Scop: utilizate pentru stabilirea soluției în acid sau alcalin de depozitare baterii.

Asamblarea înainte de utilizare.

(1) Instalați red pad cauciuc cu gauri pe ea, în principal pentru a preveni densitatea metru de a fi aspirat în gură spartă.

(2) Apoi instalați densitatea metru în tubul de sticlă.

(3) introduci din nou.

(4) Instalați pachet de gaz și poate fi folosit.

Lista De Ambalare:

1 x Baterie Hidrometru

Notă:

1. Nu este ușor să stăpânească raport de concentrare de apă la baterie, așa că densitometru este foarte important.

2. De obicei, densitatea electrolitului trebuie să fie controlat la 1.27.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: tester hidraulice, v capacitatea bateriei tester, densitatea hidrometru, densitatea măsură, baterie auto analizor, hydromet, termometer hidrometru digital, densitatea bateriei, capacitatea bateriei testeri, metru electro

Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Baterie Hidrometru Practice Densitate Metru Electro-hidraulic Densitate Metru Este Folosită Pentru a Măsura Baterie Electro-hidraulic Densitate

Baterie Hidrometru Practice Densitate Metru Electro-hidraulic Densitate Metru Este Folosită Pentru a Măsura Baterie Electro-hidraulic Densitate

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea