ZQTMAX 2G 4G Repetor GSM Mobile Amplificator de Semnal 850 MHz 70dB lte celulare amplificator pentru birou și acasă de moda

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

169.35lei

182.08lei

-6 %

Share în social media

25065291700755475 Aici sunt de interior și exterior, antene, care sunt cele mai potrivite pentru, puteți alege

FIERBINTE !!UMTS 850 MHz 2G 4G CDMA Repetidor de Telefon Mobil Semnal de Rapel 850MHz 70dB Telefon mobil amplificator pentru birou și acasă de moda Android: 1.Descărcați Aplicația de Rețea Celulară infor Lite, 2.Verificați 4G lte band IOS: 1.Formați *3001#12345#* 2.Faceți Clic Servire Info Celulă 3.Verifica gratuit trupa indicator Dacă nu știți care repetor poate lucra pentru tine, vă rugăm să connet noi.

produse șansă reală

Parametrii tehnici: Gain: 70 db Putere:23dBm Frecventa : link-ul 824-849mhz ; jos link-ul 869-894mhz Impedanta: 50ohm Tip Conector: N female conector de Alimentare: AC:110~240V; curent continuu:12V2A Caracteristică: Acoperire: 50-500 de metri pătrați, fără bariere de Sprijin mai mult de 25 de telefoane mobile pentru a utiliza în același timp Sprijini diferite operatorii care a CDMA 850MHz banda de frecvență Temperatura de Operare -10°C~55°C (Cel mai bun temperatura de 25-35 ° c)

Pachetul inclus: 1 x amplificator de semnal. 1 x Putere adapte

NOTĂ: Acest produs nu este inclusiv antenele și televiziune prin cablu.Dacă aveți nevoie de ele, vă rugăm să connet noi.

cum funcționează

1. Primește Semnal

Puternic antena ajunge să acceseze un semnal bun, și oferă-l la rapel.

2. Boostes Semnal

Rapel primește semnalul, amplifică, și servește ca un releu între telefonul dvs. și cel mai apropiat turn de celule.

3. Emite Semnal

Dispozitivele obține crescut de semnal, și apeluri de date și sunt alimentate prin rapel înapoi la rețea.

cum pentru a instala

Pasul 1:

Găsi o poziție în care ar putea primi semnal mare,cea mai mare parte o poziție mai înaltă, ca la acoperiș.Instalați în aer liber antena la el și să-l față de stația de bază.

Notă: antena de exterior va primi semnal bun, altfel repetor nu ar putea funcționa.

Pasul 2:

Conectați antenă de exterior pentru rapel la BTS conector cu cablu.

Pasul 3:

Conectați antena de interior pentru rapel la MS conector.Și ar fi mai bine să-l instalați la o înălțime de 2 metri.

Notă: Cele două antene trebuie să fie complet separate de un zid de cărămidă, cu o distanță de cel puțin 10 metri.În caz contrar, semnalul ar interveni pentru fiecare alte, arată plin de semnal pe ecran, dar, de fapt, servofrâna nu funcționează în mod corespunzător.

Pasul 4:

Conectați sursa de alimentare și făcut!

Vă Rog Să Observați

Vă rugăm să citiți cu atenție ÎNAINTE de a plasa comanda

Începând cu luna Martie,2017, Autobm.ro nu permite să livreze boostere de semnal pentru STATELE UNITE ale americii, MAREA BRITANIE, CANADA și AUSTRALIA.În cazul în care cumpărătorii din aceste țări doresc să cumpere boostere de semnal de pe Autobm.ro, vă rugăm să ne contactați, vom oferi soluții.

Vă rugăm să confirmați telefonul tău mobil frecvență mai întâi înainte de a plasa comanda, dacă nu știți cum să verificați, puteți apela operatorul tău de telefonie mobilă sau să ne contactați înainte de a cumpăra.

Frecvența nu se potrivesc, amplificator de semnal nu funcționează.Dacă ați cumpărat greșit amplificator de semnal, vă vom contacta în termen de 2 zile, vom merge pe de transport maritim greșit amplificator de semnal pentru tine, dacă nu primim răspuns.

Vă rugăm să asigurați-vă că puteți obține cel puțin 2 baruri 2G/3G/4G semnal din exterior înainte de a cumpăra, în caz contrar acest produs pot ajuta.Ea are nevoie de aer liber, semnal bun pentru a îmbunătăți dvs. de semnal de interior.

Prieteni ruși rog, oferă-mi numele complet atunci când plasați comanda.Brazilian prieteni, vă rog, ofer fiscal număr atunci când plasați comanda.

Mai bine să alegeți Autobm.ro Premium de Transport maritim sau China Post cu mai bine de transport&servicii Personalizate.

Noi vă va informa dacă ne-am alege cel mai sigur și mai rapid de livrare pentru tine.Pentru asta,vom conform situația de a alege cel mai bun pentru tine.

Orice alte după serviciu problemă dacă nu clar, vă rugăm să contactați centrul nostru de asistență service.

Faceți clic pe imagine pentru a obține mai multe informații pentru întrebarea ta.

Etichete: pentru acasă, booster auto, zonele amplificator de semnal gsm, endoscop pentru smartphone, amplificator semnal celular, lipotech gsm booster, 4g antena, semnal jammer, booster auto, 2g 3g 4g gsm repeater

Numărul De Model 2g 4g repetor
Frecvența Downlink 869-894MHz
Rețele 2G 4G
Origine NC(de Origine)
Câștig 70dB
Garanție 3 ani
Putere 23dBm
Nume De Brand ZQTMAX
Frecvența Uplink 824-849MHz
Acoperire 50-500m2

Scrie o recenzie

ZQTMAX 2G 4G Repetor GSM Mobile Amplificator de Semnal 850 MHz 70dB lte celulare amplificator pentru birou și acasă de moda

ZQTMAX 2G 4G Repetor GSM Mobile Amplificator de Semnal 850 MHz 70dB lte celulare amplificator pentru birou și acasă de moda

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea