USB 5/7 Zona de Încălzire Vesta Dual Comutator de Control de Încărcare Inteligent de Încălzire Haine Electric Temperatura Constanta Iarna Cald Talie

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

82.42lei

135.14lei

-39 %

Share în social media

Caracteristică:

*1.7 zona de încălzire, dual-control de dezvoltare, separat comutator de comandă și reglare de tampoane de încălzire pe față, abdomen și spate, personalizate caldura.

*2. Mărimea și dimensiunea poate fi ajustată, astfel încât să nu va fi capabil să-l poarte pentru că dimensiunea este nepotrivit.

*3. 5/7 încălzire zona 3 și modificările de temperatură: 5 din fibra de carbon elemente de încălzire generează căldură pe talie, abdomen si partea superioara a spatelui; un singur buton poate fi utilizat pentru 3 încălzire setări: inteligent sistem de încălzire poate fi de la 40 ° c/104 ℉ la 70℃/ 158 de încălzire.

*4. USB de încărcare: ușor de a percepe.Aveți nevoie pentru a conecta un 5V2A banca de putere (acest produs nu include o bancă de putere).Mobile de alimentare trebuie să fie eliminate în timpul procesului de curățare.

*5. Siguranță și sănătate: doar 5V departe-infraroșu încălzire, mult mai mică decât cea a corpului uman de siguranță tensiune de 36V.Stabil la căldură și siguranța umană tensiune.Potrivit pentru mai bine de încălzire pe abdomen și talie.

*6. Suprafață mare de încălzire: încălzire electrică vesta are cinci built-in de încălzire, care au circulatia sangelui si caldura funcții, care pot nu numai căldură, stomac, spate, talie si abdomen, dar, de asemenea, de a promova circulația sanguină.

*7. Gamă largă de aplicații: Acest încălzit vesta este foarte potrivit pentru outdoor, schi, pescuit de iarna, ciclism montan, ciclism, camping, zăpadă drumeții, vânătoare, lucru în aer liber, iarna de strada, de zi cu zi de birou, etc.

*8. În condiții de siguranță și ușor: modernizate sistemul de încălzire poate asigura bucurați-vă de căldură confortabilă.Zona mare de fibră de carbon, cu filament de încălzire este în siguranță și izolate.Confortabil, prietenos cu pielea, moale la atingere, mai bine caldura de retenție.Acesta vă poate ajuta să-și petreacă toată iarna cu ușurință fără a fi nevoie să poarte haine de mare în condiții de frig.

Caietul de sarcini:

01/02: Cinci-zona unică de control reglabil de încălzire vesta (S cod este potrivit pentru 40-80 kg/L cod este potrivit pentru 80-110kg)

03/04: Șapte-zone dual-control reglabil de încălzire vesta (S cod este potrivit pentru 40-80 kg/L cod este potrivit pentru 80-110kg)

Material: 100% fibre de poliester

Temperatura: 40℃la 55℃-70℃

Marime: S/L

Patru viteze lungime de ajustare: Asia dimensiuni (55-56-57-58); dimensiune Europeană: (70-71-72-73)

Patru niveluri de bust de ajustare: Asia dimensiuni (100-110-120-130); dimensiune Europeană: (114-122-130-138)

Caracteristici: dimensiuni reglabile; inteligent de control al temperaturii; trei niveluri de reglare a temperaturii; sigur și stabil; material confortabil; corpul se spală

Lista De Produse:

1 * Încălzire vesta (nu inclusiv banca de putere)

Memento:

1. Toate imaginile au fost profesional de culoare-calibrat, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile și obiectele pe care le vedeți.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: polar fleece vesta, vesta de încălzire electrică bărbați, pisica haine inteligente, 3 zone de control de încălzire, căldură sacou, brad încălzire haine, incalzitor usb, încălzirea vesta usb, căldură vesta, mens de cald încălzit vesta

Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material 100% fibre de poliester
Dimensiune S/L
Temperatura 40℃la 55℃-70℃

Scrie o recenzie

USB 5/7 Zona de Încălzire Vesta Dual Comutator de Control de Încărcare Inteligent de Încălzire Haine Electric Temperatura Constanta Iarna Cald Talie

USB 5/7 Zona de Încălzire Vesta Dual Comutator de Control de Încărcare Inteligent de Încălzire Haine Electric Temperatura Constanta Iarna Cald Talie

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea