YCDC Nou Alb Antena Digital HDTV Antena TV 80 Gama de Mile în Interior Plat Antene TV cu USB Alimentat Amplificatorul de Semnal de Rapel

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

109.43lei

156.33lei

-30 %

Share în social media

YCDC Alb Antena TV Digital HDTV Antena De 80 Km Raza Interioară Plat Antene TV cu USB Alimentat Amplificatorul de Semnal de Rapel

Atenție

1.Dacă utilizați un televizor cu ecran HDTV, vă rugăm să verificați TV manual de utilizare pentru a asigurați-vă că TELEVIZORUL are un built-in tuner pentru primirea over-the-air emisiuni.

2. Asigurați-vă că ați conectat corect antena la HDTV sau al treilea-petrecere HD receptor, și să se asigure că antenă frecvență este adecvat pentru țara ta(urmați ghid imagine).

3. Aceasta poate necesita un convertor digital cutie atunci când este conectat la TV (dacă utilizați un TELEVIZOR care nu are un tuner HDTV).

4. Setați modul receptor pentru 'Antenă' sau " Aer " în TV meniul de configurare și re-scanare a canalelor.

5. Puterea semnalului depinde de distanța de la turn, de pe teren, și a mediului înconjurător.Dacă este necesar, repoziționați antena într-o locație diferită, cum ar fi mai mare pe un perete sau mai aproape de o fereastră, cu fața la direcția de difuzare turn, mereu re-scanare canale după mutarea antenei.

Caracteristici

100% de Brand nou !

Nu plăti dvs. de cablu sau de satelit pentru televiziunea din nou!Antena va economisi timp, energie și bani.Interior HDTV digital antena este special conceput pentru primirea digital over-the-air (OTA) emisiuni TV la posturi de televiziune locale și poate trage în cele mai multe dvs. de știri locale, vreme, serial de comedie, pentru copii și sporturi de programare cu nr de contract lunar sau facturile.Doar conectați-l la televizor și să antena a face toate lucrările.

Cel mai bun amplificat de interior HDTV antenă pentru a primi semnale de la turnuri de transmisie—acest interior HDTV antena are un 80 km gama de rating, dual boostere interior.

Primește gratuit de înaltă definiție TV de difuzare a semnalelor (cum ar fi ABC, CBS, NBC, Fox, CW, și PBS).Suport format: 720p, 1080i, 1080p & gamă de frecvență(VHF 47-230MHz, UHF 470-862MHz).

13ft ultra cablu lung, face mai ușor pentru tine să-l plaseze în casa ta pentru a obține cea mai bună recepție, dacă televizoare sunt destul de departe de ferestre.

Extrem de usor de hârtie subțire de design, puteți ascunde în spatele TELEVIZORULUI, pune plat pe masă; se lipi de mare pe geam(stau umiditate vreme sau expuse la soare).Va trage în sute de cristal clar digitale si HD arată!Acesta poate fi în condiții de siguranță vopsite pentru a se potrivi orice decoratiuni acasă, fără a afecta primirea sau pierderea semnalului.

Cu 2 boostere de semnal în interiorul, veți primi mai multe canale în zona dvs. locale și de a lua semnal mai stabil.

Port USB pentru rapel de alimentare, puteți să conectați-l direct în partea din spate a HDTV sau de a folosi un încărcător de perete, foarte convenabil.

Caietul de sarcini

Gama de recepție: 80 km

Frecventa de lucru: VHF(172-240Mhz) \ UHF(470-860Mhz)

Consum de curent: 20mA

Temperatura De Operare : -45 ~ 85 °

Temperatura De Depozitare : -45 ~ 85 °

Compatibil Format: 720p, 1080i, 1080p/ ATSC

VSWR: ≤1.5

Impedanta: 75 Ω

LNA a Obține: 25dB

Conector: 9.5 AMICE F masculin / feminin F

Conector Dimensiuni: Lungime 2.6 cm, de sex masculin cu diametrul de 0,95 cm, de sex feminin diametru 0.93 cm

Dimensiune: Aproximativ 330x300x0.6mm/13x11.8x0.02"

Bord Culoare: Alb

Lungime cablu: 1.5-2V, negru, 4m/13ft

Polarizare: Liniare

Tensiune de alimentare : 5V

Putere de Aprovizionare Conector: USB 2.0

Pachetul Inclus

1 X HD Digital Antena TV Receptor

1 X F Masculin-feminin la Conectorul

1 X Manual De Utilizare

Etichete: super antena pentru tv, amplifica semnal tv, antena wifi rotator, booster hdtv, comunitatea antena tv cu amplificator, antena tv, semnal tv antena amplificator, antena tv de interior, pământ plat antena, antena rotator diy

Frecventa De Lucru
cuvinte cheie 4 hdtv antena de 80 mile
Pachet Da
Tip Interior
Nume De Brand YCDC
Numărul De Model EL6425
Gama De Frecvențe antena tv cu amplificator
cuvinte cheie 3 antena digital hdtv 80miles
Gama De Recepție
cuvinte cheie 7 Antena TV
Origine NC(de Origine)
cuvinte cheie 5 amplificat hdtv antena de interior digital antena tv
cuvinte cheie 6 digital antena TV de rapel
cuvinte cheie 1 Antena TV de interior
cuvinte cheie 2 Antena TV cu amplificator de semnal

Scrie o recenzie

YCDC Nou Alb Antena Digital HDTV Antena TV 80 Gama de Mile în Interior Plat Antene TV cu USB Alimentat Amplificatorul de Semnal de Rapel

YCDC Nou Alb Antena Digital HDTV Antena TV 80 Gama de Mile în Interior Plat Antene TV cu USB Alimentat Amplificatorul de Semnal de Rapel

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea