90cm - 130cm Șabloane Model de Perete Podea Reutilizabile Pentru Decor Faianta Mobilier Gigant Mandala Indian arabă Etnice Rotund S062

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

13.22lei

19.73lei

-32 %

Share în social media

Brand: BackgroundTurnOver

Produs: Reutilizabile Stencil

Dimensiune: Nevoie de mai mare sau mai mică dimensiune?Contactati-ne pentru un motto personal.

Aplicație: Mobilier,Perete,Podea,Tavan,Ferestre,Usi,Masina,Pânză...

DIMENSIUNE

Toate dimensiunile se referă la dimensiunea reală a modelul de pe matrita ( Inclusiv built-in de înregistrare de mărci ) .Dimensiunea matrita va fi un pic mai mare din cauza margine .

Unele modele, trebuie să alegeți Un stil sau B :

Dacă alegeți Un stil , veți obține un design plin.

Dacă alegeți stilul B , vei primi una sau mai multe părți de proiectare , puteți elimina cu ușurință sau rotiți-l și vopsea de mai multe ori pentru a obține întregul model.

DESPRE ELEMENTELE

Non adeziv,rezistent la apa ,reutilizabile, în condiții de siguranță, non-toxice, economic și reciclabile stencil, ușor de utilizat și curat.

Acesta conține ingeniozitatea designerilor nostri .Îl puteți folosi ori de câte ori doriți cu acest singur șablon .Puteți răspândi stencil peste tot în spațiu te înconjoară!Gama mare de diametre vă oferă o șansă să-l picteze pe mobilier, pereți sau vopsea podea cu dimensiunea mare

CUM SĂ PICTEZE

Pasul 1: Așezați și fixați stencil cu pictor banda.Vă recomandăm să începeți primul repeta la centrul de top de perete caracteristică.Utilizați un nivel de bule pentru a asigurați-vă că peretele stencil este drept.

Pasul 2: Am foarte recomandăm să utilizați adeziv spray si spray adeziv pe spate de stencil .Încărcați o rolă de vopsea(sau pensula) cu culoarea ta preferata.Atunci scape de excesul de vopsea de pe role (sau pensula) pe un prosop de hârtie.Această descărcare tehnica ajută la asigurarea de vopsea este uniform dispersat pe role, utilizați minime de vopsea, și de prevenire a picta sângerare sub matrita.

Pasul 3:Stencil design cu lumina de presiune medie și într-o mișcare circulară.Elimina sau Roti perete stencil și repoziționați-l la următoarea repetare.Unele șabloane , puteți alinia cu ușurință le de propriile margini .Unele șabloane fără margini clare , există un built-in de înregistrare a mărcilor pe ele pentru tine de a alinia perfect de ele .

POZE DUPA VOPSIRE

SERVICII

Noi întotdeauna oferim produse de înaltă calitate pentru clienții noștri, și să depună eforturi tot posibilul pentru a oferi cele mai fiabile și mai rapid mod de serviciu de transport cu care ne putem permite.Și vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 24 de ore, cu excepția week-end.

Cu toate acestea, dacă, din întâmplare, nu există nici o problemă cu comanda dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați imediat înainte de a pleca feedback neutru sau negativ, promitem că vom încerca tot posibilul pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și să aveți o zi frumoasă.

Etichete: mandala tapiserie, perete gri stencil, vopsea stencil pe perete, matrita faianta, aerograf șablon, matrita pentru diy album, S530, mandala tapiserie de perete, șabloane de perete vintage, vopsea pentru matrita

Origine NC(de Origine)
Material Plastic

Scrie o recenzie

90cm - 130cm Șabloane Model de Perete Podea Reutilizabile Pentru Decor Faianta Mobilier Gigant Mandala Indian arabă Etnice Rotund S062

90cm - 130cm Șabloane Model de Perete Podea Reutilizabile Pentru Decor Faianta Mobilier Gigant Mandala Indian arabă Etnice Rotund S062

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea