Transport gratuit 1 BUC 55 grade taper pipe mor ZG 3/4"-14 taper pipe threading Moare Strung Model Inginer Filet Filtru pentru țeavă

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

52.35lei

56.91lei

-8 %

Share în social media

Caracteristici Produs:

1 BUC de înaltă calitate 9SiCr făcut ZG 3/4"-14 taper pipe threading moară de apă speciale de filetat teava de 100% de calitate și de Brand nou.Duritate mare și durabil Muri poate fi instalat în MOR cheie, folosind manuale de prelucrare fire pot fi, de asemenea, montate pe muri titularul de pe aparat pentru a folosi adecvat pentru mucegai de prelucrare,nu pentru SS.

Pachetul Inclus:

1buc ZG 3/4"-14 taper pipe British standard pipe threading mor

Produse Conexe:

Fotografie De Produs

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului .Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: tamiya rc, fir de metal maker, se potrivesc țeavă, țeavă filet instrument, morse mt2, țeavă de plastic mor, modelul tamiya, 14 thread, instrumente filet filtru, Conductei de lichid de răcire

Tip mor
Cerere oțel prelucrat de prelucrare
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Numărul de Bucăți 1
Origine NC(de Origine)
BUC 1 buc
Fir De Direcție Chiar
Nume De Brand FUDO
Numărul De Model VD-PD-ZG 3/4"
Articol ZG 3/4"-14 MOR
Material Aliaj De Oțel

Scrie o recenzie

Transport gratuit 1 BUC 55 grade taper pipe mor ZG 3/4

Transport gratuit 1 BUC 55 grade taper pipe mor ZG 3/4"-14 taper pipe threading Moare Strung Model Inginer Filet Filtru pentru țeavă

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea