100-240V Electrice fără fir tomate polenizator castravete cu efect de Seră roșii de polenizare instrument

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

285.85lei

391.58lei

-27 %

Share în social media

Electric cu acumulator de rosii polenizator castravete cu efect de Seră polenizare instrument

Caracteristici:

1. Ecologic polenizare metodă, fructul este în siguranță și în condiții de siguranță să mănânce. 2. Ușor de operat, a economisi timp și de muncă, și să fie în siguranță pentru operatori. 3. Umăr baterie, încărcare poate fi folosit continuu timp de 3-4 ore. 4. Îmbunătăți în mod semnificativ fructe rata de cadru, fructul este curat și consistent, fără a deformat fructe. 5. Îmbunătăți tomate randament, fructe de calitate, și a ordonat ventricule. 6. Reduce riscul de tomate boala.

Instrucțiuni:

1. Porniți comutatorul de alimentare. 2. Atingeți ușor polenizator leagăn maneta de pe tulpina de flori de aproximativ 0,5 până la 1 secundă.Nu așezați-l direct pe flori sau fructe pentru a evita un prejudiciu. 3. Polenizarea timp: între 9:00 și 3:00 pm. 4. Numărul de polenizare: o dată în fiecare vară și toamnă, o dată la fiecare trei sau patru zile, în primăvara și iarna, (în funcție de înflorire creștere de tomate). 5. Se poate lucra continuu pentru mai mult de 10 ore la un moment dat.

Notă:

1. Polenizatorul acordă atenție rezistent la apa, rezistent la umiditate și de prevenire a căderii. 2. Vă rugăm să încărcați complet înainte de prima utilizare, timpul de încărcare 6-7 ore 3. Atunci când nu este utilizat pentru depozitarea pe termen lung, în scopul de a preveni deteriorarea bateriei din cauza pierderii de energie electrică, ar trebui să fie taxat o dată pe lună.

Caietul de sarcini:

Încărcător tensiune de intrare: AC 100-240V Greutate: 2,5 KG

Etichete: ochiurilor de plasă bobine hw m, costume anna elsa, sfoara harley, jucărie tigăi de aur, jucarie pinguin pălărie, r4n sârmei, jucărie de picnic din lemn, uita-te la mici etsy, ochiurilor de plasă bobine de nord

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand BENYS
DIY Consumabile Instalatii sanitare

Scrie o recenzie

100-240V Electrice fără fir tomate polenizator castravete cu efect de Seră roșii de polenizare instrument

100-240V Electrice fără fir tomate polenizator castravete cu efect de Seră roșii de polenizare instrument

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea