20buc sticla de parfum de farmece pentru femei bijuterii DIY accesorii P18

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

Share în social media

material: aliaj

culoare: Aur si Argint

tip: sticla de parfum de farmece

cantitate: 20buc

Metode de plată acceptate :

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Autobm.ro în viitor

Cum de a plăti cu cardul de credit :

Atunci când plasarea comenzii, selectați cardul de credit pe care doriți să plătiți și veți fi direcționat către pagina de plată securizată.Apoi urmați pur și simplu instrucțiunile de pe ecran.

Cum de a plăti prin Transfer Bancar :

1.Pe pagina de verificare, selectați Transfer Bancar ca metodă de plată. 2.În Banca de Transfer de Informații secțiune, veți vedea contul Escrow informațiile de care aveți nevoie pentru a transfera plata. 3.Vă rugăm să imprimați secțiunea conține Banca de Transfer de Informații. 4.Du-te la banca dvs. locală pentru a transfera plata.Aduce tipărite Transfer de Informații Bancare și arată-l la bancă înainte de a face plata.Odată complet, plata ta va fi organizat în condiții de siguranță într-un cont Escrow. 5.Dacă starea comenzii dumneavoastră nu s-a schimbat la 1Cbuyer a plătit pentru 1D 5 zile după ce 19ve plătit, vă rugăm să ne contactați 6.Când prin transfer bancar, vă rugăm să transferați bani suficienți pentru acoperirea tuturor băncilor taxa de serviciu.Acest lucru va asigura că ne primește plata integrală și vă va ajuta să evita pierderi financiare cauzate de restituiri sau dispute.

Metoda De Transport Maritim

Noi, de Obicei, Oferă Transport Gratuit de E-pachete Standard de Transport maritim, Care în mod Normal 15-35 Zile Lucrătoare Pentru Livrare.Transport Prin EMS,DHL,UPS sau FEDEX Sunt de Asemenea Disponibile, Dacă Doriți Să Plătiți taxe Suplimentare sau Comanda Ajunge la o Cantitate Mare.Dacă Mărfurile Au Fost Pierdute sau Deteriorate.Vă rugăm să Contactați-Ne Liber, URGENT.

Etichete: maro insignia radio, rucsac de călătorie 110l, rucsac superioare inferioare, maro indie crewneck, domnișoara de onoare tote etsy, maro tricotate de vară, din piele maro jacjet, rucsac troli teen, dantelă maro maxidress

Fine sau de Moda Moda
Origine NC(de Origine)
Metale De Tip Aliaj de fier
Tip De Element Farmece

Scrie o recenzie

20buc sticla de parfum de farmece pentru femei bijuterii DIY accesorii P18

20buc sticla de parfum de farmece pentru femei bijuterii DIY accesorii P18

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea