Styling auto pentru Toyota Highlander Faruri 2018 Noi Kluger/highlander TOATE LED Faruri LED DRL Dinamic de semnalizare

Disponibilitate: In stoc

Produs nou

Share în social media

1. Am instalat becuri cu halogen în fascicul de mare, și nu există avea bec în faza scurtă.Ar trebui să instalați luminile de întâlnire becuri yoursleves.Sau dacă ai nevoie de becuri de la noi, vă rugăm să contactați-mă înainte de a comanda. 2. Becuri tip pentru referință : Mic fascicul de LED-uri; high beam :LED 3.Toate aceste carlight au aceleași conexiuni și cabluri cu auto originale. 4. Volan pe dreapta (volan pe partea Dreapta a masinii si Conduce pe partea Stângă a drumului); Stânga de volan (volan pe partea Stanga din mașină și Conduce pe partea Dreapta a drumului); Aceste faruri sunt concepute pentru Versiunea Chineză auto (autovehicul cu volanul pe Stânga).În timp ce pozițiile și linii pentru RHD & LHD instalare sunt aceleași.Singura diferență este modelul de lumină.În cazul în care cumpărătorii sunt strict pe modelul de lumină, vă rugăm să cred că peste ea.Sau putem modifica modelul de lumină pentru a se potrivi pentru volan pe Dreapta aici, în China.Cu toate acestea,avem nevoie percepe o taxa suplimentara pentru asta.Dacă aveți nevoie de versiunea RHD la noi,vă rugăm să trimite un mesaj la noi inainte de a comanda;Sau puteți modifica că în propria profesionale locale de piață. 5.Farurile au aceleași conexiuni și cabluri cu originalul masini.Se juca și de plug.Cu toate acestea,unele dintre masini sunt sensibile,recomandăm cumparatorului să instalați aceste faruri de instalator profesionist. 6. Led-urile vor rămâne rece situația și mai mult durata de viata cu NICI unul de culoare decolorare. 7. Farurile au lentilele proiectorului și lumina va fi bine concentrat.Și ele pot oferi mult mai mult de economisire a energiei de condițiile de conducere.

8. Vom încheia această lumină cu bule într-o cutie.Există o pereche de faruri (Stanga &Dreapta) într-o cutie de carton.Toate-lumini Noi.

Etichete: femei pentru ciclism tricouri îmbrăcăminte, top 10 igienist dentar școli, trei magi de moda broșe, vmware workstation profesional, barbati elegante de pescuit mănuși, culoare neutră stil bomber pălării, produs nou data de meci cardigan, trendy pulovere pentru femei seturi, ce accidentale asigurare

Tensiune 12V
Numele Modelului 2018 Highlander Faruri
Tip De Element Faruri De Asamblare
Toyota Model HIGHLANDER
Articol Diametru 3inch
Tip De Material ABS
Articol Greutate 12kg
Nume De Brand KOWELL
Extern De Certificare De Testare CCC
Pentru Autovehicule Marca/Model TOYOTA
Caracteristici Speciale lumina

Scrie o recenzie

Styling auto pentru Toyota Highlander Faruri 2018 Noi Kluger/highlander TOATE LED Faruri LED DRL Dinamic de semnalizare

Styling auto pentru Toyota Highlander Faruri 2018 Noi Kluger/highlander TOATE LED Faruri LED DRL Dinamic de semnalizare

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea